Harta site-ului
Ajutor
Renovarea sălii de festivități din Liceul Teoretic ,,Ion Creangă” Coşniţa
Renovarea sălii de festivități din Liceul Teoretic ,,Ion Creangă” Coşniţa

Au fost finalizate lucrările de renovare a sălii de festivități din Liceul Teoretic ,,Ion Creangă”, proiect implementat cu suportul financiar al Biroului Politici de Reintegrare a Ţării prin Programul activităților de reintegrare.
Prin proiectul dat ne-am propus să:
- dezvoltăm capacitatea de organizare şi desfăşurare a activităţilor culturale și educative în sala de festivități promovând valorile naționale și general-umane întru formarea unei personalități integre, active, civice pregătită pentru societatea de mâine.
- îmbunătățim condițiile de desfășurare a activităților culturale și educative, precum și calitatea serviciului de educaţie și alimentație a 700 elevi oferit de Liceul Teoretic „Ion Creangă”.
- dezvoltăm la elevi competențele necesare sec. XXI prin organizarea și desfășurarea activităților educaționale extracurriculare.
- asigurăm echitatea de gen prin activitățile curriculare și extracurriculare.
- consolidăm și sporim încrederea și prietenia între locuitorii de pe ambele maluri ale râului Nistru - participanţi la măsurile culturale și educaţionale organizate în instituţie.
În acest context, din numele administrației, părinților și a întregii comunități școlare ne exprimăm gratitudinea și aducem sincere mulțumiri Biroului de Reintegrare pentru generozitate și suport, dar și tuturor celor implicați întru realizarea acestei inițiative!!!
 

Olga VASCAN,  directorul Liceului Teoretic „Ion Creangă” Coşniţa

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Renovarea sălii de festivități din Liceul Teoretic ,,Ion Creangă” Coşniţa - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta